Så här ställer du in visningen av laddningsinformation på Samsung Galaxy

Snabbladdning har blivit allt vanligare, så vi har ändrat hur laddningsinformationen visas. Den visas nu i ett enklare format som tar bort meddelandet om snabbladdning och döljer laddningsindikatorn några sekunder efter att en laddare ansluts. Följ stegen nedan för att lära dig hur du anpassar visningen av laddningsindikatorn.

Galaxy-telefonens skärm visar laddningsinformation när den är ansluten till en laddare.

Obs! Instruktionerna för att aktivera denna funktion kan variera beroende på enhetsmodell och programvaruversion.

Om du aktiverar det här alternativet visas Galaxy-enhets batterinivå och hur lång tid det förväntas ta innan batteriet är fulladdat på låsskärmen.

* Denna information visas endast i 5 minuter efter full laddning.

Startskärmen Inställningar. Startskärmen Inställningar.

Steg 1. Öppna Inställningar > Välj Skärm.

Lista över skärmfunktioner. Lista över skärmfunktioner.

Steg 2. Tryck på Visa laddningsinformation för att aktivera eller inaktivera alternativet.

Om du aktiverar funktionen "Always On Display" visas laddningsinformation tillsammans med klockinformationen även efter att din enhet är helt laddad.

Startskärmen Inställningar. Startskärmen Inställningar.

Steg 1. Öppna Inställningar > Välj Låsskärm och AOD.

Låsskärmen och AOD-funktioner. Låsskärmen och AOD-funktioner.

Steg 2. Välj Always On Display.

AOD-funktioner. AOD-funktioner.

Steg 3. Tryck på När detta ska visas.

Alternativ för när man ska visa en klocka och aviseringar. Alternativ för när man ska visa en klocka och aviseringar.

Steg 4. Välj när du vill att aviseringar och en klocka ska visas när din enhet inte används.

När du ansluter laddaren kan ett meddelande om laddningshastighet visas i några sekunder och sedan uppdateras eller försvinna. Eftersom laddningshastigheten ständigt förändras baserat på laddningsförhållandet kan den initialt ge dig felaktig information.

* Nedan är ett exempel med en normal laddare ansluten. Den laddningsinformation som visas på din Galaxy-enhet kan förändras baserat på laddningsmiljön.

Låsskärm på Galaxy mobilenhet. Låsskärm på Galaxy mobilenhet.

Låsskärm: Direkt efter att ha anslutit laddaren

Galaxy mobile device lockscreen. Galaxy mobile device lockscreen.

Låsskärm: Sekunder efter att ha anslutit laddaren

Snabbpanelen på Galaxy mobilenhet. Snabbpanelen på Galaxy mobilenhet.

Snabbpanel: Direkt efter att ha anslutit laddaren

Snabbpanelen på Galaxy mobilenhet. Snabbpanelen på Galaxy mobilenhet.

Snabbpanel: Sekunder efter att ha anslutit laddaren