Så här parkopplar du en Galaxy Watch med din Samsung Galaxy

Galaxy Watch är designad för att göra livet mer bekvämt. Den kan analysera din hälsa, övervaka träningsaktiviteter, spela musik och ringa telefonsamtal. Ta reda på hur du kopplar en Galaxy Watch till din Galaxy-enhet.

En Galaxy-klocka till höger och en Galaxy-enhet som visar Wearable-appen till vänster.

Obs!

• Parkopplingsmetoder och skärmar kan variera beroende på din Galaxy-enhet och programvaruversion.
  • När du parkopplar en Galaxy Watch med din Galaxy-enhet för första gången kan klockans batteri ta slut snabbare på grund av synkronisering av data, såsom kontakter.
  • Stödda mobila enheter (operatörer) och funktioner kan variera beroende på din region och tjänsteleverantör.

Om du börjar med Galaxy Watch:

Steg 1. Slå på Galaxy Watch och välj ett språk genom att bläddra bland alternativen. Du kommer att kunna välja ditt språk baserat på ditt land eller din region.

Steg 2. Placera Galaxy Watch nära din Galaxy-telefon.

Steg 3. Tryck på Anslut när ett popupmeddelande visas på Galaxy-telefonen, som indikerar att en ny enhet har hittats.

Obs! Se till att Bluetooth är aktiverat på Galaxy-telefonen så att den kan upptäcka närliggande bärbara enheter, inklusive din Galaxy Watch.

Om du börjar med Galaxy-telefonen:

Startskärmen i Galaxy Wearable-appen. Startskärmen i Galaxy Wearable-appen.

Steg 1. Öppna Galaxy Wearable-appen > Tryck på Enhetshanterarikonen.

Enhetshanterarskärmen Enhetshanterarskärmen

Steg 2. Tryck på Plus (+)-ikonen.

Lista över enheter. Lista över enheter.

Steg 3. Välj din klocka från listan över enheter.

Verifieringsskärm. Verifieringsskärm.

Steg 4. Tryck på Bekräfta.

Behörighetsskärm Behörighetsskärm

Steg 5. Följ instruktionerna på skärmen och granska behörigheterna för Galaxy Wearable > Tryck på Fortsätt.

Skärmen Tillåt åtkomst. Skärmen Tillåt åtkomst.

Steg 6. Tryck Tillåt för att ge Galaxy Manager åtkomst till Galaxy Watch.

Skärm med användarvillkor Skärm med användarvillkor

Steg 7. Granska användarvillkoren > Tryck på Mer > Tryck på Jag godkänner.

Inställningsskärm. Inställningsskärm.

Steg 8. Välj hur du vill bära klockan > Tryck på Nästa.

Se till att du säkerhetskopierar dina Galaxy Watch-data till en säker plats innan du ansluter din Galaxy Watch till en ny telefon.

När en ny Galaxy-telefon ansluts känner Galaxy Watch automatiskt igen den nya telefonen.

Startskärm för Inställningar. Startskärm för Inställningar.

Steg 1. Öppna Klockinställningarna > Tryck på Om klockan.

Om klockskärmen. Om klockskärmen.

Steg 2. Välj Överför klockan till en ny telefon.

Skärmen Överför klockan till ny telefon. Skärmen Överför klockan till ny telefon.

Steg 3. Tryck på knappen med bocken för att fortsätta överföringsprocessen på din nya telefon.