Slik bruker du Samsung Galaxy-telefonen eller -klokken til å administrere varsler på enheten

Du kan bruke enten Galaxy-telefonen eller -klokken til å tilpasse hvilke apper som kan sende varsler, slik at du bare mottar de varslene du ønsker å motta. Følg veilederen nedenfor for å lære ulike måter å aktivere og deaktivere appvarsler på.

En Galaxy-klokke som viser varsler aktivert og Samsung-appikoner som omgir klokken til høyre i bakgrunnen.

Notater:

• Galaxy-telefonen og klokken må være sammenkoblet før du kan tilpasse hvilke varsler som vises på Galaxy-klokken.
  • Tilgjengelige skjermbilder og innstillinger kan variere, avhengig av leverandør eller enhetsmodell.

Velg hvilke apper som har lov til å sende deg varsler og tilpass hvordan de vises på Galaxy Watch.

Aktiver appvarsler

Startskjermbildet for Galaxy Watch i Galaxy Wearable-appen. Startskjermbildet for Galaxy Watch i Galaxy Wearable-appen.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable-appen > Velg Klokkeinnstillinger.

Startskjermbildet for Klokkeinnstillinger. Startskjermbildet for Klokkeinnstillinger.

Trinn 2. Velg Varsler.

Skjermbilde for klokkevarsler. Skjermbilde for klokkevarsler.

Trinn 3. Trykk på Appvarsler.

Liste over apper i Appvarsler. Liste over apper i Appvarsler.

Trinn 4. Trykk på bryterne når du vil aktivere eller deaktivere varsler for hver app.

Avanserte varselsinnstillinger

Startskjermbildet for Galaxy Watch i Galaxy Wearable-appen. Startskjermbildet for Galaxy Watch i Galaxy Wearable-appen.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable-appen > Velg Klokkeinnstillinger.

Startskjermbildet for Klokkeinnstillinger. Startskjermbildet for Klokkeinnstillinger.

Trinn 2. Velg Varsler.

Skjermbilde for klokkevarsler. Skjermbilde for klokkevarsler.

Trinn 3. Trykk på Avanserte varselsinnstillinger.

Liste for Avanserte varslingsinnstillinger. Liste for Avanserte varslingsinnstillinger.

Trinn 4. Trykk på bryterne når du vil aktivere eller deaktivere alternativene som er oppført.

• Ny varselsindikator på urskiven: Viser når du får et varsel.

• Les varsler høyt: Når lydenheter er koblet til Galaxy Watch direkte og Bixby-funksjonen er aktivert, vil Bixby lese varsler høyt.

• Vis med detaljer: Viser automatisk detaljene for nye varsler.

• Slå på skjerm: Slår på skjermen når du får et varsel med mindre Lydløs er aktivert.

• Slå på klokkevarsler automatisk for nye telefonapper: Sender varsler til både Galaxy Watch og telefonen.
    * Denne funksjonen må aktiveres manuelt.

Bruke Galaxy Watch til å velge hvilke apper som har lov til å sende deg varsler på enheten.

Startskjermbilde for Innstillinger. Startskjermbilde for Innstillinger.

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Velg Varsler.

Startskjermbilde for Varsler. Startskjermbilde for Varsler.

Trinn 2. Trykk Appvarsler.

Liste over apper. Liste over apper.

Trinn 3. Trykk på appen du ønsker å aktivere eller deaktivere for.

Bryter for Kalender-app for aktivering av varsler. Bryter for Kalender-app for aktivering av varsler.

Trinn 4. Trykk på bryteren når du vil aktivere eller deaktivere varsler for den appen.

Takk for din tilbakemelding