Slik stiller du inn visning av ladeinformasjon på Samsung Galaxy-enheten

Hurtiglading er blitt vanlig, så vi har også endret måten ladeinformasjonen vises på. Den vises i et enklere format som fjerner varslingen om hurtiglading og skjuler ladeindikatoren sekunder etter tilkobling til en lader. Følg trinnene nedenfor hvis du vil lære hvordan du kan tilpasse visning av ladeindikatoren.

Skjermen på en Galaxy-telefon, som viser ladeinformasjon når den er koblet til en lader.

Merk: Anvisningene for aktivering av denne funksjonen kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Når du aktiverer dette alternativet, vil batterinivået på Galaxy-enheten og estimert tid til full opplading vises på låseskjermen.

* Denne informasjonen vises kun i 5 minutter etter full opplading.

Startskjermbildet for Innstillinger. Startskjermbildet for Innstillinger.

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Velg Skjerm.

Liste over Skjerm-funksjoner. Liste over Skjerm-funksjoner.

Trinn 2. Trykk på Vis ladeinformasjon når du vil aktivere eller deaktivere alternativet.

Hvis du slår på "Always On Display"-funksjonen, vises ladeinformasjon sammen med klokkeinformasjonen selv etter at enheten er fulladet.

Startskjermbildet for Innstillinger. Startskjermbildet for Innstillinger.

Trinn 1. Åpne Innstillinger > Velg Låseskjerm og AOD.

Funksjoner i Låseskjerm og AOD. Funksjoner i Låseskjerm og AOD.

Trinn 2. Velg Always On Display.

AOD-funksjoner. AOD-funksjoner.

Trinn 3. Trykk på Når den skal vises.

Alternativer for når klokke og varsler skal vises. Alternativer for når klokke og varsler skal vises.

Trinn 4. Velg når du vil ha varsler og en klokke som vises når enheten ikke er i bruk.

Når du kobler til laderen, kan et varsel om ladehastighet vises i noen sekunder og deretter oppdateres eller forsvinne. Ettersom ladehastigheten kontinuerlig endres basert på ladingsforholdene, kan den i utgangspunktet gi deg feil informasjon.

* Nedenfor finner du et eksempel med en normal lader tilkoblet. Ladeinformasjonen som vises på Galaxy-enheten kan forandres, basert på ladingsmiljøet.

Låseskjerm på en Galaxy mobilenhet. Låseskjerm på en Galaxy mobilenhet.

Låseskjerm: Like etter at du har koblet til laderen

Galaxy mobile device lockscreen. Galaxy mobile device lockscreen.

Låseskjerm: Sekunder etter at du har koblet til laderen

Hurtigpanelet på en Galaxy mobilenhet. Hurtigpanelet på en Galaxy mobilenhet.

Hurtigpanel: Rett etter at du har koblet til laderen

Hurtigpanelet på en Galaxy mobilenhet. Hurtigpanelet på en Galaxy mobilenhet.

Raskt panel: Sekunder etter at du har koblet til laderen

Takk for din tilbakemelding