Hoe een Galaxy Watch te koppelen aan je Samsung Galaxy-apparaat

De Galaxy Watch is ontworpen om het leven gemakkelijker te maken. Het kan je gezondheid analyseren, je oefenactiviteit monitoren, muziek afspelen en telefoongesprekken voeren. Ontdek hoe je een Galaxy Watch kunt koppelen aan je Galaxy-apparaat.

Een Galaxy-horloge aan de rechterkant en een Galaxy-apparaat dat de draagbare app aan de linkerkant weergeeft.

Opmerkingen:

• Koppelmethoden en schermen kunnen variëren afhankelijk van uw Galaxy-apparaat en softwareversie.
  • Wanneer je een Galaxy Watch voor de eerste keer koppelt aan je Galaxy-apparaat, kan de batterij van de horloge sneller leeg raken door het synchroniseren van gegevens, zoals contacten.
  • Ondersteunde mobiele apparaten (providers) en functies kunnen variëren afhankelijk van je regio en serviceprovider.

Beginnen met de Galaxy Watch:

Stap 1. Zet de Galaxy Watch aan en selecteer een taal door door de opties te scrollen. Je kunt je taal kiezen op basis van je land of regio.

Stap 2. Plaats de Galaxy Watch dicht bij je Galaxy-telefoon.

Stap 3. Tik op Verbinden wanneer er een pop-up verschijnt op je Galaxy-telefoon die aangeeft dat er een nieuw apparaat is gevonden.

Opmerking: Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op je Galaxy-telefoon, zodat deze draagbare apparaten in de buurt kan detecteren, inclusief je Galaxy Watch.

Beginnen met de Galaxy-telefoon:

Galaxy Wearable startscherm. Galaxy Wearable startscherm.

Stap 1. Open de Galaxy Wearable-app > Tik op het Apparaatbeheer-pictogram.

Apparaatbeheer-scherm. Apparaatbeheer-scherm.

Stap 2. Tik op het Plus (+) pictogram.

Lijst van apparaten. Lijst van apparaten.

Stap 3. Selecteer je Horloge uit de lijst met apparaten.

Verificatiescherm. Verificatiescherm.

Stap 4. Tik op Bevestigen.

Machtigingen scherm Machtigingen scherm

Stap 5. Volg de instructies op het scherm en bekijk de machtigingen voor Galaxy Wearable > Tik op Doorgaan.

Scherm toegang toestaan. Scherm toegang toestaan.

Stap 6. Tik op Toestaan om Galaxy Manager toegang te geven tot de Galaxy Watch.

Servicevoorwaarden scherm. Servicevoorwaarden scherm.

Stap 7. Bekijk de servicevoorwaarden > Tik op Meer > Tik op Ik ga akkoord.

Voorkeuren scherm. Voorkeuren scherm.

Stap 8. Selecteer voorkeuren voor dragen> Tik op Volgende.

Voordat je je Galaxy Watch met een nieuwe telefoon verbindt, zorg ervoor dat je je Galaxy Watch-gegevens op een veilige plaats back-upt.

Wanneer een nieuwe Galaxy-telefoon is verbonden, zal de Galaxy Watch de nieuwe telefoon automatisch herkennen.

Instellingen startscherm. Instellingen startscherm.

Stap 1. Open Instellingen horloge > Tik op Over horloge.

Over horloge scherm. Over horloge scherm.

Stap 2. Selecteer Horloge naar nieuwe telefoon.

Horloge overzetten naar nieuwe telefoon. Horloge overzetten naar nieuwe telefoon.

Stap 3. Tik op de vinkje knop om het overdrachtsproces op je nieuwe telefoon voort te zetten.