Methoden om een back-up van je gegevens te maken en deze naar Galaxy-apparaten te herstellen

Of je je Galaxy-apparaat nu gebruikt voor werk, privé of beide, het verliezen van de opgeslagen informatie kan veel problemen veroorzaken. Daarom zijn er verschillende methoden beschikbaar om een back-up van je Galaxy-telefoon of -tablet te maken, zoals de opties hieronder.

Opmerking: Wanneer je je apparaat ter reparatie opstuurt, raden we aan een back-up van je gegevens te maken en de gegevens daarna van het apparaat te verwijderen om je persoonlijke informatie te beschermen. Als dit niet mogelijk is, schakel dan Onderhoudsstand in op je apparaat.

Twee Galaxy-telefoons verbonden door een USB-kabel Twee Galaxy-telefoons verbonden door een USB-kabel

Smart Switch app

Gebruik de Smart Switch-app om een back-up van je gegevens te maken en deze naar je Galaxy-apparaten te herstellen

Een Galaxy-telefoon ligt plat terwijl logo's van Samsung-apps van het scherm van de telefoon zweven Een Galaxy-telefoon ligt plat terwijl logo's van Samsung-apps van het scherm van de telefoon zweven

Samsung Cloud

Gebruik de Samsung Cloud om een back-up van je gegevens te maken en deze naar je Galaxy-apparaten te herstellen

Een persoon die een Galaxy-telefoon vasthoudt bij een laptop en de telefoon synchroniseert met OneDrive. Een persoon die een Galaxy-telefoon vasthoudt bij een laptop en de telefoon synchroniseert met OneDrive.

OneDrive

Gebruik OneDrive om gegevens op je Galaxy-apparaat te synchroniseren.

Een persoon houdt een Galaxy-smartphone naast een laptop en synchroniseert de smartphone met Google One Een persoon houdt een Galaxy-smartphone naast een laptop en synchroniseert de smartphone met Google One

Google One

Gebruik de Google One om een back-up van je gegevens te maken en deze naar je Galaxy-apparaten te herstellen

Bedankt voor je feedback!