Äänet, värinät ja ilmoitukset Samsung Galaxy -laitteillasi

Kun saat ilmoituksen, kuten viestin, sähköpostin tai puhelun Galaxy-laitteillasi, on useita tapoja, joilla voit saada hälytyksen. Lisäksi voit mukauttaa näitä ilmoitusvaihtoehtoja ja -tyylejä mieltymyksesi mukaan.

Värinäaaltoja, joita Galaxy-puhelin lähettää.

Huomio: Käytetyt kuvat ovat simuloituja havainnollistamistarkoituksiin, ja todellinen käyttöliittymä ja asetustapa voivat vaihdella käyttöjärjestelmän version, laitemallin, alueen jne. mukaan.

Voit asettaa ääniä ja värinöitä saapuville puheluille ja ilmoituksille. Lisäksi voit ottaa käyttöön 'Värinä soiton aikana' -vaihtoehdon asetuksista saadaksesi sekä ääni- että värinäilmoituksia.

Asetukset-näyttö Asetukset-näyttö

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Valitse Äänet ja värinä.

Äänet ja värinä -asetukset Äänet ja värinä -asetukset

Vaihe 2. Aseta ääni- ja värinäasetuksesi.

Äänitila

• Soittoääni: Valitse haluamasi vihjeääni ja säädä äänenvoimakkuus saapuville puheluille. Voit myös aktivoida 'Värinä soiton aikana' -vaihtoehdon täällä.

• Ilmoitusääni: Hallitse ilmoitustesi ääniä.

• Järjestelmän ääni: Säädä näytön toimintojen, näppäimistöjen, näytön lukituksen/lukituksen poistamisen, latauksen ja kosketuksen haptisen tuntuman ääniä.

• Äänenvoimakkuus: Säädä soittoäänen, median, ilmoitusten ja järjestelmän äänien äänenvoimakkuutta.

Värinätila

• Puhelun värinä: Säädä saapuvien puheluiden tärinän voimakkuutta ja tapaa.

• Ilmoitusvärinä: Valitse haluamasi värinätapa saapuville ilmoituksille.

• Järjestelmän värinä: Säädä värinän voimakkuutta ja palautetta kosketuksesta, näppäimistöjen valintaa, näppäimistöjä, navigointikeinoja, latausta ja kameran palautetta varten.

• Värinän voimakkuus: Säädä värinän voimakkuutta puheluille, ilmoituksille, järjestelmän äänille ja mediatoistolle. Voit myös aktivoida 'Värinä soiton aikana' -vaihtoehdon täällä.

Muut asetukset

Äänet ja värinä -asetukset Äänet ja värinä -asetukset
  • Äänenlaatu ja tehosteet: Ota käyttöön Dolby Atmos -toiminto parannettua ääntä varten, tehosta puhetta, jotta äänet olisivat selkeämpiä videoissa, normalisoi äänenvoimakkuus tasaisen äänenvoimakkuuden ylläpitämiseksi ja sopeuta ääntä parempaa kuuntelukokemusta varten.

• Erillinen sovelluksen ääni: Ota tämä ominaisuus käyttöön, jotta voit automaattisesti toistaa mediaa valitsemistasi sovelluksista erillisellä laitteella, kuten kaiuttimilla tai kuulokkeilla.
Asetukset-aloitusnäyttö Asetukset-aloitusnäyttö

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Valitse Ilmoitukset.

Ilmoitukset-asetusnäyttö. Ilmoitukset-asetusnäyttö.

Vaihe 2. Mukauta Lukitusnäytön ilmoituksia ja Ilmoitusponnahdusikkunan tyylejä.

Lukitusnäytön ilmoitusasetukset. Lukitusnäytön ilmoitusasetukset.

Lukitusnäytön ilmoitukset: Ota käyttöön tai poista käytöstä lukitusnäytön ilmoitukset ja mukauta, mitkä sovelluksen ilmoitukset näytetään lukitusnäytölläsi.

Ilmoitusponnahdusikkunan tyylin asetukset. Ilmoitusponnahdusikkunan tyylin asetukset.

Ilmoitusponnahdusikkunan tyyli: Valitse joko lyhyet tai yksityiskohtaiset ponnahdusilmoitukset, ja mukauta sovelluksia, valaistustehosteita ja avainsanojen värejä personoidaksesi ilmoitusasetuksesi entisestään.

Kiitos palautteestasi