Kuinka käyttää Samsung Galaxy -puhelintasi tai -kelloasi hallitaksesi ilmoituksia älykellossasi

Voit käyttää joko Galaxy-mobiililaitettasi tai -älykelloasi mukauttaaksesi, mitkä sovellukset voivat lähettää ilmoituksia, jotta vastaanotat vain haluamasi ilmoitukset. Seuraa alla olevia ohjeita oppiaksesi erilaisia tapoja ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä sovellusten ilmoituksia.

Galaxy Watch, joka näyttää käytössä olevia ilmoituksia ja Samsung-sovellusten kuvakkeet kellon oikealla puolella taustalla.

Huomautukset:

• Galaxy-mobiililaitteesi ja -älykellosi on paritettava ennen kuin voit mukauttaa, mitkä ilmoitukset näkyvät Galaxy Watch -älykellossasi.
  • Saatavilla olevat näytöt ja asetukset voivat vaihdella tarjoajan tai laitemallin mukaan.

Valitse, mitkä sovellukset saavat lähettää sinulle ilmoituksia ja mukauta, miten ne näkyvät Galaxy Watchissa.

Ota sovellusten ilmoitukset käyttöön

Galaxy Watchin aloitusnäyttö Galaxy Wearable -sovelluksessa. Galaxy Watchin aloitusnäyttö Galaxy Wearable -sovelluksessa.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus > Valitse Kellon asetukset.

Kellon asetukset -aloitusnäyttö. Kellon asetukset -aloitusnäyttö.

Vaihe 2. Valitse Ilmoitukset.

Sovellusilmoitukset-näyttö. Sovellusilmoitukset-näyttö.

Vaihe 3. Napauta Sovellusilmoitukset.

Luettelo sovelluksista sovellusilmoituksissa. Luettelo sovelluksista sovellusilmoituksissa.

Vaihe 4. Napauta kytkimiä ottaaksesi käyttöön tai poistaaksesi käytöstä ilmoitukset jokaiselle sovellukselle.

Ilmoitusten lisäasetukset

Galaxy Watchin aloitusnäyttö Galaxy Wearable -sovelluksessa. Galaxy Watchin aloitusnäyttö Galaxy Wearable -sovelluksessa.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus > Valitse Kellon asetukset.

Kellon asetukset -aloitusnäyttö. Kellon asetukset -aloitusnäyttö.

Vaihe 2. Valitse Ilmoitukset.

Sovellusilmoitukset-näyttö. Sovellusilmoitukset-näyttö.

Vaihe 3. Napauta Ilmoitusten lisäasetukset.

Ilmoitusten lisäasetukset -luettelo. Ilmoitusten lisäasetukset -luettelo.

Vaihe 4. Napauta kytkimiä ottaaksesi vaihtoehdot käyttöön tai poistaaksesi sen käytöstä.

• Uusi ilmoitusten ilmaisin kellotaulussa: Ilmoittaa, kun saat ilmoituksen.

• Lue ilmoitukset ääneen: Kun äänilaitteet on kytketty suoraan Galaxy Watchiin ja Bixby-ominaisuus on aktivoitu, Bixby lukee ilmoitukset ääneen.

• Näytä tiedoilla: Näyttää automaattisesti uusien ilmoitusten yksityiskohdat.

• Käynnistä näyttö: Käynnistää näytön, kun saat ilmoituksen, ellei mykistystä ole aktivoitu.

• Ota kellon ilmoitukset käyttöön uusia puhelinsovelluksia varten: Lähettää hälytyksiä sekä Galaxy Watchiin että mobiililaitteeseen.
    * Tämä ominaisuus on aktivoitava manuaalisesti.

Käytä Galaxy Watchia valitaksesi, mitkä sovellukset saavat lähettää sinulle ilmoituksia laitteessasi.

Asetukset-aloitusnäyttö. Asetukset-aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Valitse Ilmoitukset.

Ilmoitukset-aloitusnäyttö.. Ilmoitukset-aloitusnäyttö..

Vaihe 2. Napauta Sovellusilmoitukset.

Sovellusluettelo. Sovellusluettelo.

Vaihe 3. Napauta sovellusta, jonka haluat aktivoida tai deaktivoida.

Kalenteri-sovelluksen vaihto ilmoitusten mahdollistamiseksi. Kalenteri-sovelluksen vaihto ilmoitusten mahdollistamiseksi.

Vaihe 4. Napauta kytkintä ottaaksesi käyttöön tai poistaaksesi käytöstä ilmoitukset kyseiselle sovellukselle.

Kiitos palautteestasi