Lyde, vibrationer og meddelelser på dine Samsung Galaxy-enheder

Når du modtager en meddelelse, fx besked, e-mail eller telefonopkald på dine Galaxy-enheder, er der flere måder, du kan blive advaret på. Desuden har du mulighed for at tilpasse disse meddelelsesmuligheder og stilarter, så de passer til dine præferencer.

Vibrationsbølger fra en Galaxy-telefon.

Bemærk: Billederne, der anvendes, er simulerede til illustrative formål, og den faktiske brugergrænseflade og indstillingsmetode kan variere afhængigt af OS-version, enhedsmodel, region osv.

Du kan indstille lyde og vibrationer til indgående opkald og meddelelser. Derudover kan du aktivere indstillingen 'Vibrer, mens der ringes' i indstillingerne for at modtage både lyd- og vibrationsadvarsler.

Skærm for Indstillinger Skærm for Indstillinger

Trin 1. Åbn Indstillinger > Vælg Lyde og vibration.

Indstillinger for Lyde og vibration Indstillinger for Lyde og vibration

Trin 2. Indstil dine lyd- og vibrationsindstillinger.

Lydtilstand

• Ringetone: Vælg din foretrukne ringetone, og indstil lydstyrken for indgående opkald. Du kan også aktivere indstillingen 'Vibrer, mens der ringes' her.

• Meddelelseslyd: Administrer lydene for meddelelser.

• Systemlyd: Juster lydene for skærminteraktioner, tastaturer, skærmlås/oplåsning, opladning og berøringshaptik.

• Lydstyrke: Kontroller lydniveauerne for ringetone, medier, meddelelser og systemlyde.

Vibrationsindstilling

• Opkaldsvibration: Kontroller vibrationsintensiteten og mønsteret for indgående opkald.

• Vibration ved meddelelser: Vælg dit foretrukne vibrationsmønster for indgående meddelelser.

• Systemvibration: Kontroller vibrationsintensitet og feedback for berøringsinteraktioner, opkaldstaster, tastaturer, navigation, opladning og kamerafeedback.

• Vibrationsintensitet: Juster vibrationsintensiteten for opkald, meddelelser, systemlyde og medier. Du kan også aktivere indstillingen ‘Vibrer, mens der ringes’ her.

Andre indstillinger

Instillinger for lyde og vibration Instillinger for lyde og vibration
  • Lydkvalitet og effekter: Aktiver Dolby Atmos-funktionen for forbedret lyd, boost dialogen for tydeligere stemmer i videoer, normaliser lydstyrken for at bevare ensartet volumen, og tilpas lyden for at få en tilpasset lytteoplevelse.

• Separat applyd: Aktiver denne funktion for automatisk at afspille medier fra de apps, du vælger, på en separat enhed som fx højttalere eller hovedtelefoner.
Indstillinger for startskærm Indstillinger for startskærm

Trin 1. Åbn Indstillinger > Vælg Meddelelser.

Skærmindstillinger for Meddelelser. Skærmindstillinger for Meddelelser.

Trin 2. Tilpas dine Meddelelser på låseskærm og Pop op-stil for meddelelser.

Skærmindstillinger for låseskærm. Skærmindstillinger for låseskærm.

Meddelelser på låseskærm: Aktiver eller deaktiver meddelelser på låseskærm og tilpas, hvilke appmeddelelser, der skal vises på din låseskærm.

Indstillinger for pop op-stil formeddelelser. Indstillinger for pop op-stil formeddelelser.

Meddelelser for pop op-stil: Vælg enten korte eller detaljerede pop op-meddelelser, og tilpas apps, lys effekter og farver for nøgleord for yderligere at personliggøre dine meddelelsesindstillinger.

Tak for din feedback