Sådan bruger du din Samsung Galaxy-telefon eller -ur til at administrere meddelelser på din bærbare enhed

Du kan bruge enten Galaxy-telefonen eller -uret til at tilpasse, hvilke apps der kan sende meddelelser, så du kun modtager de meddelelser, du ønsker at modtage. Følg guiden nedenfor for at lære forskellige måder at aktivere og deaktivere app-meddelelser på.

Et Galaxy-ur, der viser aktiverede meddelelser og Samsung-appikoner, der omgiver uret til højre i baggrunden.

Bemærk:

• Galaxy-telefon og -ur skal være parret, før du kan tilpasse, hvilke meddelelser der vises på dit Galaxy-ur.
  • Tilgængelige skærmbilleder og indstillinger kan variere afhængigt af udbyder eller enhedsmodel.

Vælg hvilke apps, der må sende dig meddelelser, og tilpas hvordan de vises på dit Galaxy Watch.

Aktiver app-meddelelser

Galaxy Watch startskærm på appen Galaxy Wearable. Galaxy Watch startskærm på appen Galaxy Wearable.

Trin 1. Åbn appen Galaxy Wearable > Vælg Indstillinger for ur.

Se startskærm for Indstillinger for ur. Se startskærm for Indstillinger for ur.

Trin 2. Vælg Meddelelser.

Skærmbillede for urmeddelelser. Skærmbillede for urmeddelelser.

Trin 3. Tryk på Appmeddelelser.

Liste over apps i Appmeddelelser. Liste over apps i Appmeddelelser.

Trin 4. Tryk på kontakterne for at aktivere eller deaktivere meddelelserne for hver app.

Avancerede indstillinger for meddelelser

Galaxy Watch startskærm på appen Galaxy Wearable. Galaxy Watch startskærm på appen Galaxy Wearable.

Trin 1. Åbn appen Galaxy Wearable > Vælg Indstillinger for ur.

Se startskærm for Indstillinger for ur. Se startskærm for Indstillinger for ur.

Trin 2. Vælg Meddelelser.

Skærmbillede for urmeddelelser. Skærmbillede for urmeddelelser.

Trin 3. Tryk på Avancerede meddelelsesindstillinger.

Liste over Avancerede meddelelsesindstillinger. Liste over Avancerede meddelelsesindstillinger.

Trin 4. Tryk på kontakterne for at aktivere eller deaktivere de muligheder.

• Ny meddelelsesindikator på urskiven: Angiver, hvornår du modtager en meddelelse.

• Læs meddelelser højt: Når lydenheder er tilsluttet din Galaxy Watch direkte, og Bixby-funktionen er aktiveret, vil Bixby læse meddelelserne højt.

• Vis med detaljer: Viser automatisk detaljerne for nye meddelelser.

• Tænd for skærmen: Tænder skærmen, når du modtager en meddelelse, medmindre Lydløs er aktiveret.

• Aktiver meddelelser på ur automatisk for nye telefonapps: Sender advarsler til både Galaxy Watch og telefon.
    * Denne funktion skal aktiveres manuelt.

Brug Galaxy Watch til at vælge, hvilke apps der må sende dig meddelelser på din bærbare enhed.

Startskærm for Indstillinger. Startskærm for Indstillinger.

Trin 1. Åbn Indstillinger > Vælg Meddelelser.

Startskærm for Meddelelser. Startskærm for Meddelelser.

Trin 2. Tryk på Appmeddelelser.

Liste over apps. Liste over apps.

Trin 3. Tryk på den app, du ønsker at aktivere eller deaktivere.

Kalenderapp-knap for at aktivere meddelelser. Kalenderapp-knap for at aktivere meddelelser.

Trin 4. Tryk på kontakt for at aktivere eller deaktivere meddelelser for den app.