Sådan indstilles visning af opladningsoplysninger på din Samsung Galaxy-enhed

Hurtigopladning er blevet almindeligt, så vi har også ændret den måde, opladningsoplysningerne vises på. Det vises i et enklere format, der fjerner meddelelsen om hurtigopladning og skjuler opladningsindikatoren sekunder efter tilslutning til en oplader. Følg trinene nedenfor for at lære, hvordan du tilpasser visning af opladningsindikatoren.

Galaxy-telefonens skærm viser opladningsoplysninger, når den er tilsluttet en oplader.

Bemærk: Instruktionerne til at aktivere denne funktion kan variere afhængigt af din enheds model og softwareversion.

Aktivering af denne mulighed viser Galaxy-enhedens batteriniveau og den estimerede tid til fuld opladning på låseskærmen.

* Disse oplysninger vises kun i 5 minutter efter fuld opladning.

Indstillinger af startskærm. Indstillinger af startskærm.

Trin 1. Åbn Indstillinger > Vælg Skærm.

Liste over skærmfunktioner. Liste over skærmfunktioner.

Trin 2. Tryk Vis opladningsoplysninger for at aktivere eller deaktivere denne mulighed.

Hvis du aktiverer funktionen "Always On Display", vises opladningsoplysninger sammen med klokkeslæt, også efter at din enhed er fuldt opladet.

Indstillinger af startskærm. Indstillinger af startskærm.

Trin 1. Åbn Indstillinger > Vælg Låseskærm og AOD.

Funktionerne Låseskærm og AOD. Funktionerne Låseskærm og AOD.

Trin 2. Vælg Always On Display.

AOD-funktioner. AOD-funktioner.

Trin 3. Tryk Tidspunkt for visning.

Muligheder for, hvornår ur og meddelelser skal vises. Muligheder for, hvornår ur og meddelelser skal vises.

Trin 4. Vælg, hvornår du vil have, at meddelelser og et ur vises, når din enhed ikke er i brug.

Når du tilslutter opladeren, kan en meddelelse om opladningshastighed vises i et par sekunder og derefter opdatere eller forsvinde. Da opladningshastigheden konstant ændrer sig baseret på opladningsforholdene, kan den i starten give dig forkerte oplysninger.

* Nedenfor er et eksempel med en normal oplader tilsluttet. Opladningsoplysningerne, der vises på din Galaxy-enhed, kan ændre sig baseret på opladningsmiljøet.

Låseskærm på Galaxy mobilenhed. Låseskærm på Galaxy mobilenhed.

Låseskærm: Lige efter tilslutning af oplader

Galaxy mobile device lockscreen. Galaxy mobile device lockscreen.

Låseskærm: Sekunder efter tilslutning af oplader

Hurtigpanelet på Galaxy mobilenhed. Hurtigpanelet på Galaxy mobilenhed.

Hurtig panel: Lige efter tilslutning af oplader

Hurtigpanelet på Galaxy mobilenhed. Hurtigpanelet på Galaxy mobilenhed.

Hurtig panel: Sekunder efter tilslutning af oplader

Tak for din feedback