Sådan parrer du Galaxy Watch med din Samsung Galaxy-enhed

Galaxy Watch er designet til at gøre livet mere bekvemt. Den kan analysere dit helbred, overvåge din træningsaktivitet, afspille musik og foretage telefonopkald. Find ud af, hvordan du parrer Galaxy Watch med din Galaxy-enhed.

Et Galaxy-ur til højre og en Galaxy-enhed, der viser den bærbare app til venstre.

Bemærk:

• Parringsmetoder og skærmbilleder kan variere afhængigt af din Galaxy-enhed og softwareversion.
  • Når du parrer et Galaxy Watch med din Galaxy-enhed for første gang, kan urbatteriet dræne hurtigere på grund af synkronisering af data, fx kontakter.
  • Understøttede mobile enheder (udbydere) og funktioner kan variere afhængigt af region og tjenesteudbyder.

Start fra Galaxy Watch:

Trin 1. Tænd for Galaxy Watch, og vælg et sprog ved at rulle gennem mulighederne. Du vil kunne vælge dit sprog baseret på dit land eller din region.

Trin 2. Placer Galaxy Watch tæt på din Galaxy-telefon.

Trin 3. Tryk på Forbind, når en pop-up vises på din Galaxy-telefon, der angiver, at en ny enhed er blevet fundet.

Bemærk: Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på din Galaxy-telefon, så den kan registrere bærbare enheder i nærheden, herunder dit Galaxy Watch.

Start fra Galaxy-telefonen:

Startskærm for Galaxy Wearable. Startskærm for Galaxy Wearable.

Trin 1. Åbn appen Galaxy Wearable > Tryk på Enhedshåndteringsikonet.

Skærmbillede for enhedshåndtering. Skærmbillede for enhedshåndtering.

Trin 2. Tryk på Plus (+) ikonet.

Liste over enheder. Liste over enheder.

Trin 3. Vælg dit ur fra listen over enheder.

Skærmbillede for verifikation. Skærmbillede for verifikation.

Trin 4. Tryk på Bekræft.

Skærmbillede for tilladelser Skærmbillede for tilladelser

Trin 5. Følg instruktionerne på skærmen, og gennemgå tilladelser for Galaxy Wearable > Tryk på Fortsæt.

Skærm for Tillad adgang. Skærm for Tillad adgang.

Trin 6. Tryk på Tillad for at give Galaxy Manager adgang til Galaxy Watch.

Skærmbillede for servicevilkår. Skærmbillede for servicevilkår.

Trin 7. Gennemgå Servicevilkår > Tryk på Mere > Tryk på Jeg accepterer.

Skærmbillede for Præferencer. Skærmbillede for Præferencer.

Trin 8. Vælg retningspræferencer > Tryk på Næste.

Før du forbinder Galaxy Watch til en ny telefon, skal du sørge for at sikkerhedskopiere dine Galaxy Watch-data til et sikkert sted.

Når en ny Galaxy-telefon er tilsluttet, vil Galaxy Watch automatisk genkende den nye telefon.

Startskærm for Indstillinger. Startskærm for Indstillinger.

Trin 1. Åbn Indstillinger for ur > Tryk på Om ur.

Skærmbillede Om ur. Skærmbillede Om ur.

Trin 2. Vælg Overfør ur til ny telefon.

Overfør ur til ny telefonskærm. Overfør ur til ny telefonskærm.

Trin 3. Tryk på fluebensknappen for at fortsætte overførselsprocessen på din nye telefon.