Sådan finder du den digitale Brugervejledning på din enhed

Hvis du har et spørgsmål om din Galaxy-enhed, er brugervejledningen (eller Samsung Galaxy-manualen) det perfekte sted at starte med at søge efter et svar. Den finder du på din enhed. Følg instruktionerne nedenfor for at lære, hvordan du nemt får adgang til denne anvendelige ressource.

En person, der ser på den digitale Brugervejledning på en Galaxy-telefon.

Bemærk: Din enhed skal være tilsluttet et trådløst netværk.

Adgang til den digitale Brugervejledning

Startskærm for Indstillinger. Startskærm for Indstillinger.

Trin 1. Åbn Indstillinger > Vælg Tips og brugervejledning.

En liste over kategorier for at se tips og få adgang til brugervejledningen. En liste over kategorier for at se tips og få adgang til brugervejledningen.

Trin 2. Tryk på Brugervejledning.

Liste over emner, der er angivet i den digitale Brugervejledning. Liste over emner, der er angivet i den digitale Brugervejledning.

Trin 3. Vælg den emnekategori, du gerne vil se.