Alegeți locația și limba.
Asistenţă Ştiri

În atenția clienților care au avut recent o intervenție în centrele autorizate Samsung pentru un produs în garanție

Telefoane mobile/TV & AV/Produse IT/Electrocasnice
Jan 15, 2024

Link de sondaj pentru asigurarea calității după experiența cu service-ul autorizat



Ai fost invitat să participi la acest sondaj deoarece ai un produs Samsung în garanție care a avut nevoie recent de intervenția unui service autorizat Samsung.



Ai primit recent un SMS care conține un link (de exemplu, https://spr.ly/6003PS9cx) care nu ți se pare de încredere?


Cu toate acestea, nu este vorba de un SMS spam; Link-ul furnizat te va redirecționa către pagina de pornire a sondajului de satisfacție a clienților Samsung, care este realizat pentru noi de către Sprinklr Inc. Acest partener a fost ales de Samsung Electronics să efectueze aceste sondaje privind serviciile de reparații.



Ce este un sondaj de satisfacție a clienților?


Sondajul de satisfacție a clienților este utilizat pentru a determina gradul de satisfacție față de serviciile oferite sau impresia generală a unei companii. Nevoile clienților, precum și eventualele situații legate de servicii, pot fi identificate prin analizarea datelor primite.



De ce este important să efectuezi un sondaj de satisfacție a clienților?


Un sondaj de satisfacție identifică exact ce servicii sunt sau nu pe placul clienților noștri. Prin urmare, sondajul de satisfacție a clienților constă în mai multe întrebări, a căror evaluare ne ajută să inițiem măsuri de îmbunătățire și să îți oferim cele mai bune servicii posibile.