Hoe je je Samsung Galaxy-telefoon of -horloge kunt gebruiken om meldingen op je draagbare apparaat te beheren

Je kunt zowel je Galaxy-telefoon als je Watch gebruiken om aan te passen welke apps meldingen kunnen verzenden, zodat je alleen de meldingen ontvangt die je wilt ontvangen. Volg de onderstaande gids om verschillende manieren te leren om app-meldingen in te schakelen en uit te schakelen.

Een Galaxy-watch die meldingen weergeeft die zijn ingeschakeld en Samsung-apppictogrammen die de klok aan de rechterkant op de achtergrond omringen.

Aantekeningen:

• Je Galaxy-telefoon en Watch moeten gekoppeld zijn voordat je kunt aanpassen welke meldingen op je Galaxy Watch verschijnen.
  • Beschikbare schermen en instellingen kunnen variëren per provider of apparaatsmodel.

Selecteer welke apps je meldingen mogen sturen en pas aan hoe ze verschijnen op je Galaxy Watch.

Activeer app-meldingen

Galaxy Watch startscherm op de Galaxy Wearable-app. Galaxy Watch startscherm op de Galaxy Wearable-app.

Stap 1. Open de Galaxy Wearable app > Selecteer Instellingen horloge.

Instellingen horloge startscherm. Instellingen horloge startscherm.

Stap 2. Selecteer Meldingen.

Meldingen horloge scherm. Meldingen horloge scherm.

Stap 3. Tik op App-meldingen.

Lijst van apps in App-meldingen. Lijst van apps in App-meldingen.

Stap 4. Tik op de schakelaars om de meldingen voor elke app in of uit te schakelen.

Geavanceerde meldingsinstellingen

Galaxy Watch startscherm op de Galaxy Wearable-app. Galaxy Watch startscherm op de Galaxy Wearable-app.

Stap 1. Open de Galaxy Wearable app > Selecteer Instellingen horloge.

Instellingen horloge startscherm. Instellingen horloge startscherm.

Stap 2. Selecteer Meldingen.

Meldingen horloge scherm. Meldingen horloge scherm.

Stap 3. Tik op Geavanceerde meldingsinstellingen.

Geavanceerde meldingsinstellingen lijst. Geavanceerde meldingsinstellingen lijst.

Stap 4. Tik op de schakelaars om de opties op het scherm in of uit te schakelen.

• Indicator voor nieuwe meldingen op wijzerplaat: Geeft aan wanneer je een melding ontvangt.

• Meldingen hardop voorlezen: Wanneer audiotoestellen rechtstreeks zijn verbonden met je Galaxy Watch en de Bixby-functie is geactiveerd, zal Bixby de meldingen hardop voorlezen.

• Weergeven met details: Geeft automatisch de details van nieuwe meldingen weer.

• Scherm inschakelen: Zet het scherm aan wanneer je een melding ontvangt, tenzij Stille modus is ingeschakeld.

• Horlogemeldingen automatisch aan voor nieuwe telefoon-apps: Stuur waarschuwingen naar zowel je Galaxy Watch als je telefoon.
    * Deze functie moet handmatig worden ingeschakeld.

Gebruik je Galaxy Watch om te selecteren welke apps je meldingen mogen sturen naar je draagbare apparaat.

Instellingen startscherm. Instellingen startscherm.

Stap 1. Open Instellingen > Selecteer Meldingen.

Meldingen startscherm. Meldingen startscherm.

Stap 2. Tik op App-meldingen.

Lijst van apps. Lijst van apps.

Stap 3. Tik op de app die je wilt activeren of deactiveren voor.

Agenda-app schakelen om meldingen in te schakelen. Agenda-app schakelen om meldingen in te schakelen.

Stap 4. Tik op de schakelaar om meldingen voor die app in of uit te schakelen.